Utetrening for alle

Vi på Storo kiropraktorklinikk mener at god helse henger tett sammen med et velfungerende bevegelsesapparat. Det er vitenskapelig dokumentert at fysisk aktivitet forebygger smerter i rygg og nakke, og en rekke andre muskel- og skjelettplager. I tillegg har trening en positiv effekt på blant annet angst og depresjon, nevrologiske sykdommer, fedme, diabetes, hjerte- og karsykdommer, lungesykdommer og kreft.

Hos oss tilbyr vi, i samarbeid med Vilje trening, et konsept der det meste av treningen foregår utendørs. Det er her vi finner inspirasjon, utfordring, glede og mestring. I spensthoppet over bekken, i bakkeintervallene opp kjerreveien, i den krevende hinderløypa mellom grantrær og krattskog, og i den uendelige variasjonen naturen har å by på.

Over 60 prosent av den norske befolkningen sier at fysisk aktivitet i naturen og nærmiljøet er den formen for fysisk aktivitet de kunne tenke seg å gjøre mer av i fremtiden. Vi gir deg de rette verktøyene for at du kan gjøre naturen i ditt nærområde til det ultimate treningssenter – året rundt!

Enten du er ny og ønsker å lære mer om ulike treningsformer, eller om du liker å trene ute og vil supplere økta med nye og inspirerende øvelser, har vi tilbudene som dekker dine behov. Våre instruktører har bred kompetanse med utdannelse innen fysisk aktivitet og helse, eller annen relevant bakgrunn.

Hos oss er det ingen medlemskap eller bindingstid, bare ren og skjær treningsglede!

For nærmere informasjon om treningstilbud anbefaler vi at du tar kontakt med Vilje Trening, eller sjekker ut deres hjemmeside!

Vårt fokus på trening handler om helhetlig helse – overskudd til å håndtere hverdagens gleder og utfordringer, lettere sinn og bedre humør, sterk og sunn kropp uten smerter, og mindre sykdom og økt livskvalitet. Vi vil gi deg mer energi og fysisk og psykisk velvære. Jeg håper jeg ser deg på trening!

Rikke Rynning
Grunnlegger og daglig leder i Vilje trening

2017-01-05T12:13:27+00:00