OM OSS 2018-10-05T13:16:57+00:00

Dette er oss

Storo kiropraktorklinikk er en tverrfaglig klinikk som tilbyr kiropraktikk og fysioterapi. Til oss kan du komme uten henvisning fra lege, og få hjelp med smerter og funksjonsproblemer i muskler og ledd. Alle våre behandlere har offentlig autorisasjon.

BRIT N. EVENSEN
BRIT N. EVENSENFysioterapeut
Brit Evensen er utdannet Fysioterapeut – Mensendieck ved Høyskolen i Oslo og Akershus i 1987. Brit har 30 års erfaring og behandler alle former for muskel-skjelettplager og legger spesielt vekt på å tenke helhet, finne årsak og gi pasienten egne verktøy til å forebygge sine plager. Brit tilbyr også massasje og har dette som en vesentlig del av sine fysioterapibehandlingsteknikker.

Brit veileder også i kosthold og hjelper deg som mangler mestring ved livsstilsendring og vektreduksjon gjennom kognitive teknikker. Hun er også gründer for vektreduksjon og selvutviklingskurset: Slank kropp krever bevisste tanker.

RONNY DYBDAHL
RONNY DYBDAHLKiropraktor
Ronny er utdannet fra Syddansk Universitet, Odense i 2003. Jobber med plager i Rygg, nakke, skuldre, armer og ben. Er opptatt av trening, forebygging, smertemestring og at pasienten får en god forståelse av hva plagene kommer/ikke kommer av og innebærer.

Les mer om kurset her: britevensen.no

Kontaktinformasjon

Vi holder til på Storo Senter, 4 etasje
Ring oss på 22 22 46 66
E-post: post@storokiro.no  (OBS! Avbestilling av time må gjøres pr. tlf eller via  online booking)

Postadresse: Storo kiropraktorklinikk, Vitaminveien 7-9, 0485 Oslo.

Adkomst

Klinikken ligger i 4. etasje på Storo Storsenter. Enkel adkomst med bil og grei parkering. Inngang fra parkeringsplassen på 4. plan, eller via heisen som du finner ved informasjonen i 1. etg. Følg merkingen; “kiropraktor, fysioterapi, massasje”.

Offentlig transport

T-bane (linje 4, 5 og 6), buss (rute 23, 30 og 37) og trikk (linje 11, 12 og 13).