TRENING 2018-02-21T12:43:03+00:00

Utetrening

Vi på Storo kiropraktorklinikk mener at god helse henger tett sammen med et velfungerende bevegelsesapparat. Det er vitenskapelig dokumentert at fysisk aktivitet forebygger smerter i rygg og nakke, og en rekke andre muskel- og skjelettplager. I tillegg har trening en positiv effekt på blant annet angst og depresjon, nevrologiske sykdommer, fedme, diabetes, hjerte- og karsykdommer, lungesykdommer og kreft.

Her hos oss har vi et stort engasjement for utetrening. Utendørs finner vi inspirasjon, utfordring, glede og mestring. I spensthoppet over bekken, i bakkeintervallene opp kjerreveien, i den krevende hinderløypa mellom grantrær og krattskog, og i den uendelige variasjonen naturen har å by på.

Over 60 prosent av den norske befolkningen sier at fysisk aktivitet i naturen og nærmiljøet er den formen for fysisk aktivitet de kunne tenke seg å gjøre mer av i fremtiden. Vi gir deg de rette verktøyene for at du kan gjøre naturen i ditt nærområde til det ultimate treningssenter – året rundt!

Enten du er ny og er ute etter å lære mer om ulike treningsformer, eller om du liker å trene ute og vil supplere økta med nye og inspirerende øvelser, har vi kompetansen som svarer til dine behov. I tillegg samarbeider vi med en rekke leverandører av ulike utetreningskonsepter i Nordre Aker og omegn.

Ring oss gjerne, eller stikk innom klinikken på Storosenteret dersom du ønsker råd og veiledning til hvordan du kan legge opp treningen din utendørs.